Kerékbár

Egy kerékpáros klub, nem csak kerékpárosoknak!

Title of this pic
Title of this pic
Second Title
Third Title
Fourth Title
Fifth Title
Sixth Title
Seventh Title
Eighth Title
kilencedik Title
tizedik Title
tizenegyedik Title
Title of this pic
Second Title
Third Title
Fourth Title
Fifth Title
Sixth Title
Seventh Title
nyolcadik Title
kilencedik Title
tizedik Title
tizenegy Title

Nyitvatartás:

Nyitás októberben!

Kávévariációink...

...a CARRARO 1927 Speciality Arabica Blend pörkölt kávébabból készülnek, mely sokak szerint a klasszikus kávéaromák egy igazi megtestesítője. A felhasznált kávétípusok aránya egy gondolatnyit gyümölcsös irányba billenti eme remekművet, mellyet a márka 80. évfordulójára alkották meg mesterei.

  • Espresso

  • /a kis fekete a legismertebb olasz kávévariáció, 45-50ml mogyoróbarna színű márványosan krémes koronával/

  • Ristretto

  • /intenzív nagyon erős 25-30ml erőteljesebb aromásabb sűrűbb állagú fekete, mely a darálási finomság növelésével készül/

  • Doppio

  • /dupla espresso, ez mind a felhasznált kávéra, mind a vízmennyíségre vonatkozik/

  • Cappucino

  • /az egyik legismertebb kávévariáció, -1/3 espresso,1/3 forró tej, 1/3tejhab/

  • Caffé macchiato

  • /rendes adag espresso egészen kevés tejhabbal a tetején, espressó csészében szervírozzuk/

  • Latte macchiato

  • /forró tej és kemény tejhab közé egy adag ristrettót öntünk, kakaóporral megszórva üvegpohárba szervírozzuk/

  • Con Panna

  • /tejszínhabbal díszítjük az espresso tetejét/

  • Mélange

  • /a szokásos adag espresso-t forró vízzel kétszeresére higítjuk, ugyanennyi felgőzölt tejjel és némi tejhabbal tálaljuk/

  • Lungo

  • /hosszú kávé- a ristretto valamivel több vízzel készítve espesso csészében kínálva/

  • Mocha

  • /30ml csokoládészirup, erre ráfőzve az espresso, majd keverés után hozzáadva a felgőzölt tej kis tejhabbal, végül a tejszínhab/

  • Bicerin

  • /elkészítésekor a forró kakaóra öntjük az espresso-t, megszórjuk fahéjjal, lassan felöntjük tejhabbal, végül frissen reszelt csokoládéval koronázzuk/

  • Frappuccino

  • /espresso cukorral és folyékony tejszínnel összekeverjük, lehűtjük, majd üvegpohárban jégkockával szervírozzuk/

Kapcsolat:


4432 Nyíregyháza, Szegély u. 1
http://www.nykse.hu
e-mail: kerekpar.nykse@gmail.hu

Hírek:

Lorem ipsum

24 May 2011

Szerkesztés alatt!

Dolor sit amet

22 May 2011

Szerkesztés alatt!